10 mars, 2019

Mötet med Åsa

Jag var lite nervös inför veckans avsnitt eftersom vi valt att ta en ny infallsvinkel i avsnittet. Nämligen en mer personlig intervju. Tanken var att vi skulle få reda mer på personen bakom själva tekniken.

Vi har ju bjudit in många till våra avsnitt tidigare men då har vi pratat om tekniken. Nu ville jag att vi skulle prata mer om personen. Bakgrunden, kopplingen till säkerhetsbranschen och eftersom det var Åsa Schwarz vi pratade med, hennes författarskap.

I mina anteckningar, ja manus om du vill, inför intervjun skrev jag ”Det verkar som att samtidigt som du grundar bolag blir du också författare. Vad var det som fick kreativiteten att flöda? (här vägrar jag fråga ”hur har du tid som mamma till två barn, författare och säkerhetsspecialist) ”

Klassiker! Jag valde att stryka mitt lilla skämt innan jag skickade henne frågorna men faktum var att hon själv nämnde det under intervjun vilket jag tyckte var roligt.

Vi pratar en hel del om hennes böcker, naturligtvis om ”de sju nycklarna” men även hennes andra vilket ni kan finna här på (Bokus-länk).

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top