Om oss


Ämnet IT-säkerhet kan kännas smalt och adresserat för specialister inom området. Håller du med?

Tanken med IT-säkerhetspodden är att prata IT-säkerhet för en målgrupp som är intresserad av spännande ämnen inom teknik oavsett ifall man arbetar med säkerhet eller IT. Vi pratar på ett lättsamt vis, förklarar och blandar humor med tekniskt snack. Ibland nördar vi ner oss rejält. Och ibland förklarar vi lite väl tydligt. Nåväl! Hoppas du gillar vår podcast.

Mattias Jadesköld

Certifierad IT-arkitekt med fokus på IT-säkerhet som arbetar strategiskt och rådgivande med säkerhetsfrågor tillsammans med kunder i vardagen. Mattias leder en säkerhetsövervakningstjänst som utgår från en kundanpassad hotmodellering och avancerat skydd för att förhindra informationssäkerhetsincidenter. 

Erik Zalitis

Certifierad IT-säkerhetsspecialist (CISSP och Ethical Hacker) som bland annat genomför djupa penetrationstester eller threat hunting av applikationer och verksamhetssystem. I vardagen arbetar Erik med att utvärdera sårbarheter, hantera high-level incidenter och förebyggande arbete såsom att utveckla skydd, intrångsdetektering och säkerhetsprocesser.  

Hemsida: https://erik.zalitis.se/

Delta i IT-säkerhetspodden

Har du ett ämne inom IT-säkerhet, eller funderingar kring våra eventuella felsägningar eller önskar något du vill vi ska prata om.

Eller varför inte delta själv och prata själv? Vi intervjuar gärna ifall du brinner för ämnet IT-säkerhet.

Tveka inte att maila oss (svarar ofta samma dag)

Scroll to top