26 september, 2021

#136 – På plats hos GTCC

Porträttbilder på några av personerna ni kommer få träffa i dagens avsnitt där vi pratar med några av föreläsarna från GTCC.
Ett antal av personerna ni kommer få träffa i dagens avsnitt där vi pratar med några av föreläsarna från GTCC.

Avsnittet: 136 – På plats hos GTCC
Inspelat: 2021-09-08 (publicerat 2021-09-26)
Deltagare: Erik Zalitis, Olle Mulmo, Conny Larsson, David Jacoby och Victor Lazlo.
Detta avsnitt är ett samarbete med SIG Security och Nordlo AB.

Lyssna på avsnittet – GTCC

Medan du lyssnar

Ulf startade hela evenemanget som om det var uppställning och sedan rullade allting igång snabbt och effektivt. Jag sprang runt och pratade med folk och tittade på hur det hela var upplagt. GTC är ju ”Government”, ”Technology” och ”Cloud”. Och allting var uppdelat i tre spår därefter. Jag försökte få tag i representanter för dem alla, men det visade sig svårare än jag trodde. Jag var ju tvungen att vänta till föredragshållaren gjort sitt tal eller om de hade tid före det. Och då missade jag andra talare. Men så är det ju när man är där som ”flygande reporter”. Det är ju inte vettigt att störa folk bara för att få en intervju.

Och här är de du kommer få höra i avsnittet om GTCC:

Victor Lazlo

Jag hängde in genom dörren och klev sedan in och satte med medan Victor visade slajdar och pratade om säker utveckling. Efteråt frågade jag honom om saker han pratat om men slängde även in mitt paradnummer: ”Var är den där röda knappen som gör allting säkert?”

Conny Larsson

Advokat och tillika SIG Securitys ordförande. Han kan vara hejdlöst rolig med brutala kommentarer, men måste givetvis vara mer städad när han blir intervjuad. Innan vi började intervjun, sa han att ”Nationalstaterna kommer försvinna” och det bara jag honom kommentera även i intervjun. Han tillhörde GTCC:s talare i Government-spåret.

Olle Mulmo

Omegapoint var huvudsponsor och Olle fick berätta varför de valt att sponsra evenemanget och vilka talare han ville höra mer av.

David Jacoby

David fick nästan ingen tid alls i avsnittet och det beror på att han fick ett helt eget avsnitt för några veckor sedan och det får räcka. Men han hinner förklara problemet MAC-datorers säkerhet, som han berättade om på SEC-T.

Länkar – GTCC

Felaktigheter – GTCC

  • Inget att rapportera denna gång. Kommentera gärna om ni inte håller med om hittar fel i något vi sagt.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top